Välkommen på match!

Välkommen på match!

Här anmäler du dig och ditt sällskap till FC Rosengårds hemmamatch #ForABetterDay

Detta är en exklusiv förmån till dig som samverkanspartner till Skåneveckan, som i sin tur är en samverkanspartner till FC Rosengård. Som ett tack för ert engagemang för psykisk hälsa med fokus på barn och unga vill vi bjuda in er till årets viktigaste match #ForABetterDay. Vi bjuder på fri entré till sällskap på max 5.

FC Rosengård och Tim Bergling Foundation samarbetar kring psykisk hälsa och tar tillsammans ett helhetsgrepp i form av utbildningsinsatser, paneldiskussioner och en gemensam kampanj för att belysa området. Med gemensamma krafter vill vi göra skillnad för barn och ungas mående där FC Rosengård använder fotbollen som sitt verktyg och Tim Berling Foundation använder Aviciis/Tims musikaliska arv som sitt. Denna match spelar vi dessutom i ett specialdesignat matchställ för att belysa ämnet ytterligare samt auktioneras stället ut där intäkterna går till vår gemensamma insamling för psykisk hälsa.

Varmt välkomna
önskar FC Rosengård

14 OKTOBER:
FC ROSENGÅRD - ESKILSTUNA

Var? Malmö IP
När? Fredag 14 oktober, insläpp från 17:00. Avspark 18:00.
Anmäl dig och ditt sällskap nedan.

Matchbiljetter samarbetspartners

Skåneveckan samarbetspartners

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Visste du att…

FC Rosengård bedriver fotbollsverksamhet för dam och herr, 700 flickor och pojkar, samt futsal. Vi bedriver också flera sociala initiativ utöver fotbollen; Boost by FCR, Fotboll for Life by FCR och Hattrick by FCR. Utforska vår hemsida för mer info kring allt detta, och anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev som du hittar längst ner på sidan.