Matchinformation

FC Rosengård – FC Barcelona

I morgon 13 december spelar FC Rosengård den andra hemmamatchen i Uefa Women’s Champions League 2023/2024. FC Barcelona står för motståndet och nedan finner du allt du behöver veta inför ditt besök. 

Biljetter och entré:

Vi väntar oss mycket publik till matchen. Vänligen kom i god tid för att undvika köbildning.

Arenan öppnar 17.45.

Avspark 18.45.

Du har köpt biljett till en specifik sektion. Sektionen finns på din biljett och i sektionen är det fri sittning.

Sektion A-D och L-R hänvisas till huvudentrén vid Pildammsvägen.

Sektion E-K hänvisas till entrén vid Roskildevägen.

Parkering:

Parkeringen vid Malmö IP är avstängd under matchdagen. Vi hänvisar till gatorna runt arenan, Triangelns parkeringshus eller parkeringen vid Malmö Operan.

Säkerhet:

Efter polisens beslut råder det total väskförbud. Det är inte tillåtet att ta med väskor in på arenan och det gäller alla väskor oavsett storlek. Undantag görs för väskor av medicinska skäl och skötväskor.

Det är inte heller tillåtet att ta paraplyer eller mat och dryck in på arenan. Nedan finner du vad som ej är tillåtet att ta med in på Malmö IP.

På Malmö IP:

På aktivitetstorget kommer årets exklusiva Champions League- merch, tröjor och halsdukar att säljas. Kioskerna öppnar samtidigt som arenan och för den som är hungrig kommer det finnas både grillad korv och hamburgare till försäljning. Som alltid finns det bland annat snacks, dricka och kaffe i kioskerna.

Utöver kiosken på aktivitetstorget kommer det att finnas två till kiosker inne på arenan.

Varmt välkomna!

De senaste inläggen: