Mittfältsduon förlänger över 2022

FC Rosengård presenterar ytterligare två kontraktsförlängningar – Emil Grimbe och Jonathan Ekendahl. Två relativt nya bekantskaper i klubben som redan blivit viktiga kuggar i lagbygget under säsongen som varit.

Emil Grimbe kom till FC Rosengård inför säsongen 2021 från Prespa Birlik och under sin första säsong i klubben spelade han 29 matcher och gjorde 3 mål. Mittfältaren har nu förlängt med Rosengård med ett avtal som sträcker sig över 2022.

– Det känns bra, jag trivs väldigt bra både på och utanför planen, förklarar Emil.

Vad är det som ligger bakom förlängningen?
– FC Rosengård har verkligen något spännande på gång och jag vill vara med på den resan. Vi gjorde en bra säsong nu men vi har mer att ge! Vi har gjort många bra matcher som är minnesvärda. Det är ett riktigt bra gäng och jag har fått lära känna många sköna människor under året, avslutar Emil.

Jonathan Ekendahl har också skrivit nytt kontrakt för kommande säsong, även han huserar på mittfältet. Jonathan kom till FC Rosengård inför säsongen 2020 från LB07 och har spelat drygt 40 matcher och gjort 2 mål för klubben. Säsongen 2021 spelade han 26 matcher och det var även då han gjorde sina två första mål för klubben.

– Det känns jättebra att förlänga. Jag trivs bra i klubben och känner mig hemma här, berättar Jonathan efter att avtalet är klart.

– Jag trivs bra med spelarna och även tränarna och jag hoppas att vi tar steget upp till division 1 nästa säsong. Jag har fått många fina minnen tillsammans med laget och jag hoppas att vi skapar ännu fler och ännu bättre under kommande år, avslutar Jonathan.

De senaste inläggen: