Mohamed Ramadan klar för FC Rosengård

Som vi utlovade tidigare i förra veckan att vi hade en anfallare med Allsvenska meriter på väg in så har vi den stora glädjen att berätta att Mohamed Ramadan 24 år är klar för FC Rosengård 2016. Avtalet är på 1+1 och gäller från och med 1 januari.
Mohamed kommer närmast från HIF där han under 2015 var utlånad till Landskrona Bois. Hans avtal med HIF går ut 31 december och parterna (Mohamed och Henke Larsson) var sedan tidigare eniga om att det inte skulle bli någon fortsättning under 2016.
mohamed2016_w
Att Mohamed valde FC Rosengård beror på två saker: Vår tränare Malik Sesay som hade Mohamed under IFK-tiden men även på grund av den satsning som FC Rosengård gör mot Superettan.
FC Rosengårds Sportchef Amir Poursamad berättar följande om det senaste tillskottet i FC Rosengårds trupp: Mohamed passar som handen i handsken i FC Rosengård. Han är ödmjuk och han är ett riktigt proffs med vinnarinstinkt som vill vinna! Med Schön och Ramadan på topp skulle jag bli förvånad om dessa två inte gör typ 40 mål tillsammans.
 
Klubben vill passa på att välkomna Mohamed till FC Rosengård och önskar honom lycka till.