Momodou Cham skriver på för FC Rosengård

Inför säsongen 2021 så har FC Rosengård förstärkt med den 25 årige Norska mitt/ vänsterbacken Momodou Cham. Momodou har skrivit på ett kontrakt på 1 år.
Momodou föddes i England men flyttade till Norge när han var tretton år har Norska Vålerenga Football som moderklubb och där vann han både ligan och cupen med deras U19 lag.  Han har även representerat Oskarshamn AIK, Fram Larvik, Baerum SK och NK Dravograd under sin karriär.
Momodou berättar: ” Jag valde att skriva på för FCR för att jag fick en bra bild på hur tränarstaben önskar att jobba och deras ambitioner. Samtidigt så hade jag bara hört bra saker om klubben och jag är en spelare som alltid vill vinna och utvecklas. Självklart vill jag klättra i seriesystemet också så det kändes bara rätt med FC Rosengård.”
Momodou ser en ljus framtid tillsammans med FC Rosengård och berättar:
”Jag ser och satsar på framtiden med FCR med bara succés. Det är en klubb med ambitioner och många duktiga och hungriga spelare. Vi kommer kämpa på och jobba hårt för att kunna nå våra mål kommande säsong.”
FC Rosengård välkomnar Momodou till klubben och önskar honom all lycka till.