Mors dag: FC Rosengård – Assyriska BK

Under söndagen kommer Göteborgslaget Assyriska BK på besök till Rosengårds IP. Likt FC Rosengård har Assyriska BK fyra raka segrar i bagaget och man parkerar för närvarande på en femteplats i tabellen, en poäng bakom FCR. Det blir med andra ord en tät kamp mellan två lag som verkligen har hittat formen och som väldigt gärna vill knipa de tre poängen för att hänga på i toppen av tabellen.
Assyriska har inför den här säsongen fått in två meriterade namn i ledarstaben, Tommy Lycén och Bobbie Friberg da Cruz. Båda var etablerade som spelare och spelade bland annat i Allsvenskan. Friberg da Cruz var även proffs i Norge, Danmark och Finland med mycket framgång. Dock är båda relativt unga som tränare och det återstår att se hur väl de har lyckats sätta sin prägel på laget.
Söndagen är även Mors dag. Vad passar bättre än att bjuda mamma på lite skön fotboll och trevligt umgänge i det härliga sommarvädret? Vi har även god mat och dryck till försäljning.
Tveka inte! Ta med familjen på lite trevlig söndagsfotboll på sommarsköna Rosengårds IP. Matchen spelas klockan 15.00. Kom och stötta oss i jakten på tre nya poäng – vi behöver ert stöd!