Nathalie Björn klar för FC Rosengård

Nathalie är 20 år och kommer närmast från Eskilstuna United. Tidigare har hon spelat i AIK, Sirius och Vaksala SK. När Sverige vann guld i U19-EM 2015 var hon lagkapten. Nathalie har skrivit på för två år och kommer att spela med nummer 2.
– Nathalie är en spelare som vi har haft koll på väldigt länge, säger sportchef Therese Sjögran. Hon är en modern ytterback med bra teknik och blick för spelet. Jag tror att hon inom en snar framtid kommer ha en fast plats i landslaget. Vi är väldigt glada att Nathalie valt att komma till FC Rosengård och att ytterligare en pusselbit är på plats inför kommande säsong.
– Det känns otroligt roligt att ha skrivit på för Rosengård, säger Nathalie Björn. Det är en proffsig klubb med höga ambitioner och jag känner att det här är rätt steg för mig i min fortsatta utveckling. Jag ser framemot att flytta ner till Malmö och starta säsongen 2018.
Välkommen till FC Rosengård Nathalie!