Nätverksträff 26/9

 

Söndagen den 26 september bjuder FC Rosengård tillsammans med VA SYD in till nätverksträff inför Skånederby mot Kristianstad på Malmö IP.

VA SYD presenterades i våras som officiellhållbarhetspartner till FC Rosengård. Genom samarbetet får FC Rosengård en hållbarhetspartner med fokus på miljö och vatten som kan hjälpa oss att bli ännu bättre på hållbarhetsmål 6och 12, samt göra hela föreningen till (åter)vinnare.

Den 26 september arrangerar vi en gemensam nätverksträff på Malmö IP i samband med Skånederbyt mellan FC Rosengård och Kristianstads DFF. Inför matchen bjuder vi på nätverksmingel, information om vårt samarbete med VA SYD, mat från Nordic Street Food foodtruck samt dryck. Det går att välja antingen kantarellklämma eller högrevsburgare, ange ditt önskemål i formuläret.

Under hösten startar FC Rosengård även upp ett samarbete med H65 Höör, en av landets ledande handbollsföreningar på damsidan med ett färskt SM-silver i bagaget. Samarbetet fokuserar på kunskapsöverföring mellan föreningarna inom så väl elitverksamheterna som på ungdomssidan. Vi har därför även bjudit in H65 Höörs partnernätverk för att även hitta samverkan mellan er på företagssidan.

Vi har ett begränsat antal platser – först till kvarn gäller.

 

ANMÄLAN ÄR STÄNGD. 

Frågor? Kontakta [email protected]