Nätverksträff 9/10

Lördagen den 9 oktober bjuder FC Rosengård tillsammans med Swedbank och Sparbanken Skåne in till nätverksträff inför mötet med Linköpings FC på Malmö IP. För maten står Emma och Henrik Zetterbergs 2020 Baguetteria!

Sedan 2018 har vi drivit kunskapsprogrammet Hattrick by FC Rosengård som finansieras av Sparbanksstiftelsen Skåne, Sparbanksstiftelsen Finn och Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta och arrangeras i samarbete med Swedbank och Sparbanken Skåne. I samband med denna nätverksträff får ni höra mer om detta samarbete samt få en inblick i årets kunskapstema, psykisk hälsa. Kunskapsdelen är ett samarbete med Aldrig Ensam som startades av Charlie Eriksson. Charlie finns på plats under dagen och kommer bl a att berätta om hur fysisk aktivitet kan motverka psykisk ohälsa.

Det blir nätverksmingel och mat från Baguetteria 2020:s foodtruck. Bakom denna satsning står entreprenören Emma Zetterberg och en av Sveriges största hockeyspelare genom tiderna Henrik Zetterberg. Vi kommer även att få höra om deras satsningar i Mölle, Ängelholm och Båstad.

Varmt välkomna!

9 oktober: Nätverksträff på Malmö IP

Var? VIP-lokalen på Malmö IP, ingång via huvudentrén, Pildammsvägen 13
När? Lördag 9 oktober 12:30, avspark FCR-Linköping 14:00.
Anmäl dig och dina medarbetare via formuläret.

Frågor? Kontakta [email protected]

Nätverksträffen är fullsatt!

Vi har en reservlista. Kontakta [email protected] för mer info.