Nedräkning till Division 2 2014 del 3

I tredje delen inför Division 2 har turen kommit till Armin Muharemovic

Armin Muharemovic kom till FC Rosengård inför säsongen 2012 från Landskrona BOIS. Under sina två säsonger så Armin oftast fått spela ytterback och gjort det bra. Han har även presentarat sig som en duktig frisparksskytt då det förmodligen finns en del hästar som inte sparkar lika hårt. Armin förlängde nyligen sitt kontrakt med FC Rosengård och kommer att spela för klubben i minst ett år till.

Namn: Armin Muharemovic

Position: Mittback/ Ytterback

Född: 1992

Armin-fcr-13

Varför har du valt att spela med FC Rosengård?

-Jag förlängde mitt kontrakt för att det är en klubb som satsar för att gå upp i seriesystemet och jag trivs i FC Rosengård.

Vilket är ditt sämsta minne så här långt?

-Mitt sämsta minne är när vi låg i botten första säsongen jag spela. Även förlusten mot Prespa förra året.

Vilket är ditt bästa minne?

-Träningslägret till Turkiet.

Vilket är ditt sportsliga mål den här säsongen?

-Det första är att vi ska gå upp i ettan. Min egen målsättning är att vara en mycket viktig spelare för Hasse och laget. Jag vill även utvecklas så mycket som möjligt och för att förhoppningsvis nästa säsong spela i en högre division. Samt så hoppas jag på en skadefri säsong.

Vilka är dina styrkor som fotbollsspelare?

-Jag har ett bra skott, är stark och så har jag en bra spelförståelse.

Om du fick välja en egenskap hos någon av de andra spelarna som du skulle vilja ha, vilken spelare och vilken egenskap är det?

-Jag skulle vilja ha Alvedins teknik och explosivitet, Yllis moral och vilja.