Nedräkningen fortsätter

På dagens morgonträning fortsattes det att nöta taktik, både försvar- och anfallsspel kördes i samma övning och det riktigt positiva är att alla utom Valentino är tillbaka i full träning. Nu ska man kanske inte prata för mycket om det så att det går troll i det i stället men faktum är att spelarnas resultat på fystesterna har ökat med 10 – 15 % om man jämför dem med föregående års testresultat. Förhoppningsvis är det allt det hårda arbete med bland annat personligt utformade övningar som de lagt ner tillsammans med fysteamet som man börjar se resultatet av nu.
På eftermiddagen blev det lagmöte där det drogs upp riktlinjer för hur laget kommer att jobba i stort under säsongen men det pratades även igenom hur man vill att laget ska fungera på och utanför planen och vad lagets målsättning för året kommer att vara.
I morgon blir det först en lätt träning på förmiddagen då det kommer att spelas träningsmatch på eftermiddagen. FC Rosengård kommer att genrepa mot FC Höllviken som till slut vann Division 2 och kommer att spela i Div 1 den här säsongen. Så här dagen innan match så kan man inte låta bli att fundera lite i banorna om revansch då FC Rosengård förlorade båda mötena mot dem förra säsongen. Men å andra sidan så brukar man inom teaterns värld snacka om att en bra generalrepetition ger en dålig premiär och tvärtom vilket har gett mer än en skådespelare lite huvudbry. Nu råkar i alla fall inte jag vara vidskeplig så för min del får Rosengård gärna köra över Höllviken och komma till seriepremiären med en bra vinst i bagaget. Plus det faktum att man kan ta en liten men ack så god revansch på Höllviken.
För övrigt orkade solen bara med att lysa en dag då det var mulet idag igen.
 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *