Nellie Lilja klar för FC Rosengård

Nellie är 18 år, kommer närmast från LB07 och har tidigare spelat i Husie. Nellie har nu skrivit på för 3 år med FC Rosengård och hon kommer att spela med tröja nummer 10.
– Jag är väldigt glad att vi kan presentera ännu en ung spelare som väljer att komma till oss inför 2018. Nellie är en spelare med bra spelförståelse och bra driv i steget. En spelare som varit tongivande i ungdomslandslagen under lång tid. Jag har stora förväntningar på Nellie och jag hoppas hon kan ta nästa kliv i FCR, säger Therese Sjögran, sportchef i FC Rosengård.
– Jag har höga ambitioner och kommer att fortsätta min helhjärtade satsning inom fotbollen, både inom klubb- och landslag. Jag har haft fem bra år i LB07 med mycket glädje och framgångar som jag är tacksam för. När en storklubb som Rosengård med höga målsättningar, både i Sverige och utomlands, hör av sig och på ett tydligt sätt visar att man vill satsa på mig som fotbollsspelare, så känner jag en stolthet och glädje och blir väldigt motiverad att göra en ny satsning och resa inom fotbollen för att utvecklas vidare och hjälpa Rosengård till nya framgångar. Med denna förändring vill jag poängtera att jag inte går från något utan till något. Jag är självklart medveten om att det blir tufft på många sätt och vis med tanke på den konkurrens som finns i Rosengård, men jag går in i detta med öppna ögon och är beredd att med nummer 10 på ryggen ta mig an utmaningen säger Nellie Lilja.
Välkommen till FC Rosengård Nellie!