Ny klubbchef i FC Rosengård

Närmast kommer hon från en tjänst som ansvarig för försäljning av event och arrangemang på Svenska Spels Casino Cosmopol i Malmö.
– Jag är väldigt stolt över att bli del av FC Rosengård och ser fram emot att vara med på den resa klubben gör. Det engagemang som finns kring både det sportsliga och de olika sociala projekten är fantastiskt, säger Jenny Ahlqvist De Souza, tillträdande klubbchef för FC Rosengård.
FC Rosengårds omfattande sociala engagemang var en av huvudanledningarna för varför Jenny valde att anta utmaningen.
– Vi kommer tillsammans att fortsätta att jobba och kämpa för en bättre värld, oavsett om det är möjligt att uppfylla drömmen om att spela fotboll i Sydafrika eller jämlik fotbollsträning i Malmö. Tillsammans kan vi göra skillnad och jag är säker på att många flera kan och vill vara med på denna resan. Självklart ska vi också fortsätta att erbjuda underhållande fotboll på toppnivå, säger Jenny Ahlqvist.
Jenny har gedigen förankring i Malmös och Skånes näringsliv och ett stort nätverk. Hon har lång erfarenhet från hotell- och besöksnäringen där hon även har sin utbildning. Bland annat har hon en Bachelor of Arts i Hotel Management från CHN Leeuwarden.
– Med Jenny Ahlqvist De Souza som ny klubbchef tar vi nästa steg i FC Rosengårds utveckling. Vi är mycket glada över rekryteringen, säger Håkan Wifvesson, ordförande FC Rosengård. Jenny har den starka affärsmässiga profil vi sökt. Hon tar vid efter Erling Nilsson som gjort ett fantastiskt jobb. Vi är oerhört tacksamma över hans passion för vår klubb, avslutar Wifvesson.
Jenny Ahlqvist De Souza tillträder som klubbchef för FC Rosengård den 16 juli. Fram till dess arbetar Erling Nilsson kvar i denna position. Han kommer därefter att finnas kvar i klubben och bland annat arbeta med scouting och talangutveckling.
Kontakt
Håkan Wifvesson, ordförande FC Rosengård Mobil: 0733-84 75 83
Jenny Ahlqvist De Souza, tillträdande klubbchef FC Rosengård Mobil: 0730-434717