Ny tillförordnad klubbchef i FC Rosengård

– Det känns väldigt spännande och inspirerande att anta denna utmaning i tre månader. Jag har arbetat tillsammans med föreningen i drygt 11 år och de senaste åren främst med FC Rosengårds sociala verksamheter. Jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet runt utvecklings- och hållbarhetsfrågor inom idrotten samt organisation och struktur. Jag är även tacksam över att kunna jobba vidare med mina övriga engagemang med fokus på hållbar idrott i Malmö, säger Jenny Damgaard, som idag tillträder som tillförordnad klubbchef för FC Rosengård.
Jenny Damgaard är ett välkänt namn i föreningslivet i Malmö och har under många år arbetat med FC Rosengårds olika sociala verksamheter. Bland annat som projektledare för Football for Life och Kul på hjul. Under rådande omständigheter ser FC Rosengård över organisationen och det arbetet kommer nu ledas av Jenny Damgaard som tillförordnad klubbchef tillsammans med styrelsen.
– Jenny är bästa möjliga person att leda det utvecklingsarbete som FC Rosengård nu går igenom. Jenny kan våra verksamheter och medarbetare inom såväl den sportsliga som sociala delen av vår förening. Dessutom är hon välkänd bland våra samarbetspartners och inom staden vilket är viktigt. Vi har mycket stort förtroende för Jenny i detta viktiga uppdrag, säger Håkan Wifvesson, styrelseordförande för FC Rosengård.