Ny tuff bortamatch för LdB FC

Imorgon möter LdB FC Kopparbergs/ Göteborgs FC på bortaplan

Efter att LdB FC vannöver serieledarna förra helgen så är det dags att möta nästa topplag imorgon då man spelar borta mot Kopparbergs/ Göteborg FC. Kopparbeg/ Göteborg ligger på tredjeplats och skuggar ldB och Tyresö i toppen, bara fyra poäng efter. Det kommer inte att bli en lätt match då det är Kopparbergs chans att haka på i toppen och skulle dom förlora så är det sju poäng upp istället. Och för LdB då? Jo vid en seger så går man upp i serieledning samtidigt som man sätter press på Tyresö som spelar senare i veckan, och visst har man en bra chans då man slog Kopparberg/ Göteborg med 3-1 på hemmaplan i våras.

Det är minst sagt en viktig match och så här går Jonas tankar kring matchen och motståndarna: ”Göteborg är ett motstånd som vi har den största respekten inför. Vi vet att de är starka i försvarsspelet och svårslagna på sin hemmaplan. Samtidigt så känner vi oss i väldigt i god form. Vi tränar bra och vi spelar bra. Vi har fått vara än mer skadefria och vi har en härlig konkurrens i truppen om startplatserna på söndag. Så vi kommer självklart att göra allt för att vinna och går för 3 poäng.”

Som förberedelser inför matchen så Berättar Jonas att: ”laget har fortsatt arbeta med vårt kollektiva passningsspel under veckan och det känns verkligen som vi hela tiden tar steg framåt inom det området. Vi börjar få ett tempo i vårt passningsspel och en tuffhet i vårt duellspel som börjar utvecklas till kännetecken för vårt lag.2

Matchen spelas imorgon söndag klockan 18.45 så ungefär två timmar senare så vet vi om LdB FC är ensamma serieledare.