Ny vinst på Rosengårds IP!

Vi var 15 st taggade spelare som svettades i 23 grader sol idag, men villiga att kämpa för varandra och gå all-in. Dagens ledord var krig och fest, och det blev lite av varje.
Motståndarna har visat upp ett fysiskt spel hittills i serien, med blandade resultat, precis som vi. De första tio minutrarna var det jämnt och bägge lagen hade bra spel, sen drog vi ifrån något och kunde ta ledningen efter en rörig situation på hörna – måste framhålla att Natalias hörnor är av yppersta klass, alltid välplacerade med perfekt pricksäkerhet.
Lite senare in i andra halvlek fick Norah en bakåtpass av Natalia och såg att deras målvakt inte var helt rätt placerad, så gick på skott långt utifrån – 2-0 var ett faktum.
I halvtid diskuterade vi hur vi skulle fortsätta vinna både första- och andraboll för att komma till än mer avslut, men blev lite chockade då motståndarna kom i friläge precis efter avspark och satte 2-1. Dock hängde vi inte med huvudena utan gick upp på tårna och fick till fantastiska väggspel samt individuella prestationer. Inom loppet av några minuter gjorde Natalia och Hajje mål och 4-1 var ett faktum, som även blev slutresultatet.
Vi tar med oss den fina harmonin i laget, kämparandan och kreativiteten till veckan som kommer – riktigt kul match idag! Vi tackar även domaren för en bra insats, samt ÖT Smygehuk som förtjänar sin plats i trean väl.
Sist men inte minst så avslutades dagen med att vårt systerlag i FC Rosengård tog cupguld inför oss på läktaren – en riktigt bra söndag med andra ord!