Nya spelare till damlaget division 3

Nyförvärv till damlaget! Här kan du läsa tre korta presentationer.

 

Skarpa värvningar till säsongen 2014!

 

Många har provspelat med FC Rosengårds damlag i div 3 sedan serien spelades klart och nu börjar truppen ta form. Vi presenterar nu stolt Andrijana, Lisa och Sara, tre målmedvetna spelare med olika bakgrund;

 

 

ANDRIJANA VUKOVIC

Hon kommer direkt från Ẑnk Travnik i Bosnien, där hon även representerade landslaget. Bästa fotbollsminnet hemifrån är 2005 då de tog guld i bosniska cupen. Andrijanas mål med 2014 är att nå sin formtopp, platsa i truppen och bidra till bästa möjliga resultat. Första gången hon kom till Rosengård kände hon en stark känsla av att man stöttade och peppade varandra, vilket hon gillade väldigt mycket. Tanken är att detta år förbättra konditionen än mer (och även svenskan!) Andrijana spelar central mittfältare och är nyinflyttad till Malmö.

 

LISA GODIN

Lisa är född och uppvuxen i Umeå där hon representerade Umeå Södra FF som yttermittfältare, men bor nu på St Knuts torg i Malmö och har spelat några år i Korpen innan hon valt att gå tillbaks till seriespel. Hon har ett skarpt bollsinne, men anser sig behöva träna upp en hel del då hon varit borta ett tag. Lisas mål för 2014 är att träna hårt och utvecklas mycket, därför passar Rosengård henne bra eftersom laget precis klättrat en division och enligt henne har många bra spelare som inspirerar henne i sitt spel. Lagets spelglädje var också avgörande för Lisas val. Under nästa säsong tänker hon också fokusera på sina skott, som hon tycker behöver förbättras. 

SARA RYDGREN

Ursprungligen från Falkenberg, spelade Sara från 8 års ålder med Morups IF. I Malmö har hon senast Hyllie IK och FC Vilda på klubblistan. Sara är en uthållig, stark och envis spelare som har som målsättning i år att spela rolig fotboll och engagera sig i laget. Precis som Lisa har Sara gjort uppehåll i Korpen men ville tillbaks till seriesystemet och valde Rosengård för närheten, men upptäckte även att hon gillade gänget och den spännande dynamiken samt variationen. Efter bara några träningar kände hon av den härliga gemenskapen och den välkomnande och glada känslan som passade henne perfekt. Under säsongen tänker Sara jobba hårt på att förbättra sin teknik. Hon är en vänsterfotad allroundspelare som håller till var som helst på vänsterkanten och har både spelat vänsterytter samt vänsterback och libero. Sara bor ett stenkast från Rosengård på Västra Sorgenfri. 

 

Varmt välkomna önskar laget och klubben!