Nyförvärv inför Division 2

Billy Berntsson klar för FC Rosengård

FC Rosengårds herrar har så klart förstärkt truppen inför 2014 med flera spelare. Vi har tidigare presenterat Valentino Lai och Ali Burrniku men det är ett par till som kommer att presenteras under dagen och imorgon.

Först ut är Billy Berntsson som kommer att förstärka FC Rosengårds backlinje efter att han blivit klar inför seriestarten.

Billy är en rutinerad och stabil ytterback med bra spelförståelse och som gärna följer med i offensiven. Billy inledde sin karriär i Malmö FF som är hans moderklubb och har under sin karriär spelat i klubbar som Kilmarnock (Skottland), Sundsvall, Falkenberg, Herfölge (Danmark) och senast spelade han för Hammarby. Då Billy är från Malmö så har han haft rätt bra koll på FC Rosengård och har även vänner som redan spelar med klubben så när chansen dök upp så tog han den då han har flyttat hem till Malmö. Billy berättar att han hoppas kunna bidra med sin professionella inställning och tycker att det finns bra kvalitéer i laget med mycket potential så han ser fram emot säsongsstarten.

Klubben välkomnar Billy och önskar honom lycka till.