Nyförvärv från Italien till damlaget i div 3

Bilana Sadiku ansluter till truppen!

 

Nyligen så kom ytterligare en ny spelare till damlaget i div 3, denna gång en långväga gäst. Vi välkomnar Bilana Sadiku varmast till Rosengård och laget! Bilana har tidigare spelat i bland annat Champions League och satsar allt på fotbollen för tillfället.

 

Hej Bilana! Varmt välkommen till Rosengård! Vilket lag lämnar du för oss? Jag kommer senast från Academy Oltrepo i Italien.

 

Varför valde du FCR som din nya klubb? Jag valde Rosengård eftersom jag en dag vill spela i det allra bästa laget.

 

Vad har du för förväntningar för det kommande spelåret? Min dröm är att spela med förstalaget längre fram, och jag är beredd att göra vad som helst för att det ska hända. Men just nu vill jag bara spela så snart som möjligt och göra riktigt många mål.

 

Bilana har redan visat framfötterna på träning och ger ett enormt bra och positivt intryck – vi är väldigt glada över att ha med henne i vårt gäng, där hon tidigt fick sitt nya smeknamn Billy.