Omid Nazari skriver på för FC Rosengård

Omid Nazari ansluter till FC Rosengård inför säsongen 2015 och han kommer närmast från spel i Ängelholms FF. Omid, som är född 1991, inledde sin fotbollskarriär i Malmö FF där han gjorde sin seniordebut mot FC Nordsjälland 2008 men det kom att dröja till 2011 innan han fick göra sin debut i Allsvenskan. Förutom spel i Allsvenskan och i Superettan så har Omid gjort fem A- landskamper och 1 mål för Iran.
-Hur mycket kände du till om FC Rosengård innan?
-”Det är klart man alltid har känt till Rosengård sedan innan. Jag är ju från Malmö så jag har ju följt dem, sedan så har de varit nära att gå upp nu de senaste åren. Damerna känner ju nästan alla till också.”
-Vilka är dina intryck av laget?
-”Jag har fått ett jättebra intryck av laget. Alla spelare har varit jättetrevliga mot mig och hjälpt mig, verkligen tagit emot mig på bästa sätt så det är grymma lagkamrater. Sen så är det ett lag som strävar högt och jobbar hårt för att nå det, vilket känns mycket bra.”
-Vilka intryck har du fått av klubben efter du kom hit
-”Jag har fått jättebra intryck av klubben. En väl organiserad klubb.”
-Vad fick dig att till slut vilja fortsätta karriären I FC Rosengård?
-”Det som fick mig att välja FC Rosengård till slut var att jag framförallt ville komma till en klubb där jag hade trivseln och tryggheten. Det kände jag direkt att jag fick i Rosengård. Sen att de också är ett lag som strävar framåt och vill högre upp.”
-Vilka styrkor har du på planen? / utanför planen?
-”Jag känner att jag är en två vägsspelare på mitten med stor arbetskapacitet. Jag har bra driv och bra skott och passningar… haha Men det tycker jag att andra får bedöma hur jag är på plan. Annars allmänt är jag väl en lugn person utanför planen.”
-Vilka är dina personliga mål den kommande säsongen?
-”De personliga målen är att jag ska göra allt för att försöka hjälpa laget med det jag kan bidra med att försöka ta de upp till Division 1. Med hjälp av FC Rosengård vill jag hitta tillbaka till min toppform. Känner även att jag inför den här säsongen får vara med från hela början, steg för steg och träna upp allt från grund och botten med försäsong och så vidare, vilket känns jättebra för egen del. Förra säsongen kom jag tillbaka från min skada i augusti och då var det inte likadant. Så det känns verkligen att det kan bli bra både för mig och för FC Rosengård.”
-Vilka mål har du tillsammans med laget den här säsongen?

-”Målet är ju såklart att vinna serien, men jag säger det på ett ödmjukt sätt. Vi har en bra trupp och tycker absolut att vi ska vara med i diskussionen om att kunna vinna titeln och gå upp till Division 1.”

-”Vi är mycket glada att Omid, som är en spelare med mycket fina meriter, kommit till oss. Omid ser vi som en mycket stark central mittfältare som är en bra tvåvägsspelare. Det är en kille som kommer att passa väl in i gruppen både på och utanför planen.” Kommenterar Hasse nyförvärvet.
Klubben hälsar Omid välkommen till FC Rosengård och önskar honom lycka till.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.