På återseende Malin!

Sportchef Therese Sjögran;

– Det är såklart väldigt tråkigt att tappa en spelare och ledare som Malin Levenstad. Hon har varit i klubben i så många år, i olika roller. Ibland kan det vara bra att skiljas åt en tid, för att växa på egen hand. Lycka till i din nya klubb och roll Malin. Och ja, vi lär ses igen! 

Malin Levenstad;

– Efter 20 år i klubben är det nu dags för mig att säga ett känslomässigt men varmt tack för mig.  Det är med en enorm stolthet jag lämnar för att testa mina vingar i annan miljö. En del av mitt hjärta kommer för alltid tillhöra denna klubb och jag tackar ödmjukast för allt jag fått uppleva tillsammans med fantastiska människor och fans genom åren. Jag väljer att inte säga hejdå, utan på återseende, TACK!

Hela FCR-familjen önskar lycka till – vi ses igen!