Philip Cascalheira förlänger med FCR

FC Rosengårds mittfältare Philip Cascalheira kommer att tillbringa de kommande två säsongerna på Rosengårds IP efter att han förlängt sitt avtal med klubben. Philip som är född 1995 kom till FC Rosengård inför säsongen 2017 från Trelleborgs FF men har Bunkeflo IF/ LB07 som moderklubb.
Efter att förlängningen blev klar berättar Philip:
Det känns väldigt skönt att allt är klart och att man redan nu kan blicka fram emot de kommande säsongerna. Jag trivs jättebra i föreningen och därför var det självklart att valet föll på FC Rosengård och jag ser fram emot min fjärde säsong i föreningen. Jag hoppas vi kan bygga vidare på det vi påbörjat och utveckla det ytterligare och i framtiden ligga högre upp i seriesystemet och det är ett arbete vill jag vara en del av. Då jag har varit i föreningen ett tag hoppas jag kunna ta ett större ansvar och bidra till denna utveckling för laget både på och utanför planen.
Förutom det sportsliga tycker jag att FC Rosengård tar ett stort ansvar och engagemang socialt i samhället, vilket också är en bidragande faktor till att jag valde FC Rosengård. Jag ser både med glädje och entusiasm fram emot ytterligare spel i FC Rosengård.”
Vi ser fram emot de kommande åren med Philip på planen och gratulerar både honom och FC Rosengård till förlängningen.