Philip Wikström klar för FC Rosengård

Philip Wikström har spelat i Landskrona BOIS från 16 års ålder och gick hela vägen upp till A-laget. Han hade kontrakt i ett år men under sommaren 2013 så blev han utlånad till LB07 i Division 1 för att få speltid. Året där efter blev det ingen förlängning med Landskrona utan han skrev då på för LB07 inför säsongen 2014. Nu har den unge försvarsspelaren alltså skrivit på för FC Rosengård.

-Hur kommer det sig att du valt att skriva på för FC Rosengård?

-”Jag skrev på för FC Rosengård för de visade stort intresse för mig och det är en klubb som har höga ambitioner, precis som jag. Jag ser fram  emot att spela för en klubb som kommer att slåss i toppen och vara spelförande i matcherna.”

Philip berättar vidare att han har högt uppsatta mål inom fotbollen som är något som han brinner för till 100%.”
-Vilka är dina personliga mål för 2015?
 
-”Jag hoppas kunna ta ännu ett kliv i min karriär och få ett bra år i FC Rosengård”

Philip Wikström är en ung 21 årig mittback/vänsterback och så här beskriver Hasse hans styrkor: -”Han är en försvarsspelare med bra blick för spelet, stark i duellspelet och vårdad i passningsspelet. Philip har vi haft ögonen på under säsongen och de gånger jag sett honom har han visat en härlig inställning till matchen och tagit ett stort ansvar för sin uppgift på planen. Han passar in på väldigt mycket av det vi söker när vi nu formar truppen.” 
Klubben hälsar Philip välkommen till FC Rosengård och önskar honom lycka till.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *