Pressmeddelande

FC Rosengård förändrar i ledarstaben.

De två senaste säsongerna har Agim Sopi haft ansvaret som huvudtränare i FC Rosengård. Tidigare i höst blev det klart att Agim inte kommer att fortsätta under 2014 då han sa upp den option som fanns i avtalet. Föreningen och Agim var helt överens om att fortsätta samarbete hela 2013 dvs avtalstiden ut.

Efter att Agim gjort klart med en ny förening för 2014 meddelar han FC Rosengård och efter samtal kommer vi överens om att Agim och assisterande tränaren Baskim slutar sina uppdrag omgående.

Just nu pågår en rekryterings process av ny ledarstab inför 2014 och under tiden leds laget av FC Rosengårds sportchef Ivica Kurtovic. 

”Agim och Baskim har gjort ett fantastiskt arbete under sin tid som tränar hos oss. Deras förmåga att utveckla spelare är otroligt bra. Vi önskar båda lycka till.”

Dzijat Redzep, ordförande FC Rosengård.

”Det har varit två tuffa men lärorika säsonger i FC Rosengård. Jag har trivts väldigt bra med laget och alla jag har jobbat med, men jag kände att jag ville gå vidare mot nya utmaningar. Jag önskar FC Rosengård fortsatt lycka till”

Agim Sopi