Renée Slegers förlänger med FC Rosengård

Under sommaren 2020 var Renée Slegers med som ny tränare och tog FC Rosengårds B-lag från division 2 upp till division 1. Bara ett år senare tog hon över vårt allsvenska lag som huvudtränare. Tillsammans med laget och övriga ledarteamet rodde hon SM-guldet i hamn och väljer nu att skriva nytt kontrakt på ytterligare två år.

– Vi är väldigt glada att vi får behålla Renée hos oss. Hon har visat under året att hon har de kvaliteter vi behöver i en huvudtränare för att fortsätta ta steg framåt i vår utveckling. 2022 blir ett utmanade år och att få behålla en kontinuitet i ledarteamet blir viktigt, säger sportchef Therese Sjögran.

Tillsammans med Jonas Eidevall, som lämnade klubben i somras, fick Renée Slegers Svenska Spel och Sportbladets pris Årets Tränare för sina insatser under året. Nu skriver Slegers alltså nytt kontrakt som huvudtränare för FC Rosengård i ytterligare två år.

– Jag trivs väldigt bra i klubben och är glad att få fortsatt förtroende. Det finns höga mål och förväntningar i FC Rosengård och det är stimulerande. Jag ser fram emot att jobba vidare med laget och det vi påbörjat, säger Renée Slegers.

De senaste inläggen: