Ria Öling förlänger

Ria Öling förlänger sitt kontrakt med FC Rosengård till och med 2024. Öling har spelat i klubben sedan 2021 och blivit en viktig kugge i lagbygget med sin flexibla spelstil. 

Ria Öling kom till FC Rosengård från Växjö DFF inför säsongen 2021. Den finska landslagsspelaren har spelat på flera olika positioner under sin tid i klubben och har de senaste matcherna fått testa en helt ny position som högerback. Öling trivs bra i FC Rosengård och ser fram emot flera nya år i klubben.

– Jag är väldigt glad över att förlänga med FC Rosengård. Det är en fantastisk klubb, både på och utanför planen. Det här känns som rätt plats för mig just nu för att utvecklas som spelare och jag trivs verkligen i klubben, säger Ria Öling.

Sportchef Therese Sjögran ser positivt på utvecklingen Öling haft sedan hon kom till FC Rosengård och är glad över att kunna förlänga hennes kontrakt.

– Ria har verkligen utvecklats hos oss sedan hon kom hit. Hon har blivit en central spelare i vår trupp och tillför fart och kreativitet i vårt anfallsspel. Det är väldigt roligt att vi kommer få ha Ria här i några år till, säger Therese Sjögran.

De senaste inläggen: