Sam Nyman skriver på för FCR

FC Rosengård har gjort klart med ännu en defensiv förmåga i och med att Sam Nyman skrivit på ett 1+1 årsavtal. Sam har Kyrkheddinge IF som moderklubb och spelade där fram till 2007 innan han gick till IFK Trelleborg. Året därpå, 2008, flyttade Sam till Kvarnby IK och har spelat där till och med säsongen 2014.
Varför valde du att skriva på för FC Rosengård?
Dels för att jag fick ett samtal av Hasse som visade stort intresse och att de (FCR) tror på mig.
Jag har även mött FCR några år nu och jag gillar deras sätt att spela, de vill gärna ha bollen inom laget och spelar en offensiv fotboll vilket jag trivs bra med.

Vilka mål har du 2015?
Målet för den här säsongen är att ta steget upp i 1:an, FCR har kommit tvåa två år i rad nu och det här året ska vi göra allt för att ta hem serien.
På den korta tiden jag varit här märker man att det finns många vinnarskallar i laget vilket krävs för att ta steget upp.
”Sam är en etablerad Division 2 spelare som har kapacitet för högre divisioner, han har blivit bra skolad i Kvarnby IK. Sam är en back som är noggrann i sitt försvarsspel, snabb och villig att ta sig till inläggsläge långt upp på motståndarnas planhalva. Sam har en bra inställning till sin fotboll och vi är glada att han fortsätter sin karriär hos oss i FC Rosengård.” Kommenterar Hasse nyförvärvet.
Klubben hälsar Sam välkommen till FC Rosengård och önskar honom lycka till

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *