Seger för FCR efter straffmål

FC Rosengårds herrar ångar på i division två och tog ännu en seger på hemmaplan. Det satt långt inne men blev till slut 1–0 mot Nosaby efter ett straffmål av Dylan Kosik.

– Det var en ganska stängd match med mycket kamp där vi inte visar upp vårt bästa spel, men vi är kompakta och släpper inte till så många chanser för Nosaby, säger Dylan Kosik.

Det blev en tuff match där hela sex gula kort delades ut under söndagen, åt båda håll. Matchen stod och vägde länge och det dröjde hela 75 minuter innan bollen skulle sättas i nät.

– Vi får en straff efter en närkamp i deras straffområde. Det var skönt att jag kunde sätta den och känslan efter det är att vi kommer lyckas hålla nollan resten av matchen. Det gör vi också och det är en styrka att vi lyckas vinna matchen trots att inte spelet är på topp, sammanfattar målskytten Dylan Kosik.

Under måndagskvällen möts två av toppkonkurrenterna – Kristianstad FC och Hässleholms IF – i en match som kommer avgöra topplaceringarna i tabellen.


Kommande matcher för FC Rosengård herr:

Österlen FF – FC Rosengård
Lördag 20 maj 13.00 | Skillinge IP

FC Rosengård – IFK Malmö FK
Lördag 27 maj 13.00 | Rosengårds IP

Inför matchen visade spelare och ledare sitt stöd till lagkamraten Merlin Nuhanović som drabbats av cancer. FCR-familjen finns med dig hela vägen, Merlin!

De senaste inläggen: