Seger i sista matchen för FCR's damer (uppdaterad)

FCR’s damer slog IFK Malmö med klara 1-5 på bortaplan.

FC Rosengårds damer var redan inför matchen mot serietrean IFK Malmö klara seriesegrare men som några av dem påpekat så var det en match kvar att spelas och man ville avsluta på bästa möjliga sätt. Det gjorde man också när man under söndagseftermiddagen slog IFK Malmö på bortaplan. Eller ja, bortaplan var det kanske inte riktigt så här i sammanslagningens tider då man spelades på Malmö IP. Nåja, man tog ledningen med 0-1 vilket IFK Malmö kvitterade innan man återigen tog ledningen och siffrorna i paus skrevs till 1-2. I början av den andra halvleken stod matchen och vägde men FCR’s damer fortsatte att mala på och det gav till slut utdelning i tre fina mål och slutresultatet 1-5 och man avslutade säsongen på bästa möjliga sätt.

Seriesegern innebär att damerna tar steget upp i Division 3 nästa säsong och Klubben gratulerar till framgångarna och ser fram emot nästa säsong.

Säsongen 2013 i siffror: 15 matcher, vann 11, spelade 2 oavgjorda och förlorade 2. Målskillnaden skrivs till 50 gjorda och 15 insläppta.

Text & Bild Stephan Lindstrand

 

 

{gallery slider=boxplus.carousel}seriesegerdam2013{/gallery}