Seger mot BW 90

Det satt långt inne men till sist så lyckades FC Rosengård vända 0-1 underläget till seger med 2-1. Segern kom genom, eller snarare tack vare, det hårda jobbet som efterlystes inför matchen och även om det såg lite lojt ut i den första halvleken så ändrades matchbilden i den andra. FC Rosengård kom ut i den andra halvleken fast beslutna på att det här skulle vändas och i den 66 minuten kvitterade man genom Granit till 1-1. FC Rosengård fortsatte att jobba på men det kom att dröja till den nittionde minuten innan Christoffer Musonda bombade, inte sköt, in segermålet och de tre poängen till FCR.
Före detta FC Rosengårdspelaren Mohammed Abo- Sharkh spelar för närvarande i BW 90 och så här tycker han till om matchen:
Jag tyckte vi stod upp bra mot ett starkt Rosengård. Vi började bra men FC Rosengård kom in i matchen i andra halvlek. Det var mycket bra tempo i matchen och där fanns en hel del chanser för bägge lagen. Jag tycker vi borde fått med oss 1 pinne. Vi står upp bra i 84 minuter och vi hade en hel del chanser och borde kanske få med oss en straff också.”
FC Rosengård spelar nästa match på Tisdag 19.00 då man möter Eskilsminne på Rosengårds IP i en match där det gäller avancemang både i Svenska Cupen och i DM.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *