Segerfonden

Var med och bidra till att fler barn och unga kan tro på sina drömmar – bidra till Segerfonden!

En ny Sifo-undersökning visar att omkring 100 000 barn i Sverige kan få sin idrott bortprioriterad på grund av sämre privatekonomi under det kommande året. 2022 lanserade vi Segerfonden – en ”fond” från vilken behövande kan ansöka löpande om att få stöttning för att kunna utöva sin idrott. I rådande tider är detta stöd avgörande för många ungdomar.

Barn och familjer, inom FC Rosengårds verksamheter, kan ansöka löpande om att få stöttning från Segerfonden för att kunna utöva sin idrott. Ansökningarna hanteras av ett externt råd, med representanter från några av klubbens samarbetspartners. Medel ska beviljas de som verkligen behöver det. Det kan handla om tränings- och cupavgifter, transporter, utrustning och liknande. Såväl företag som privatpersoner kan stötta Segerfonden.

Jag är stolt över att FC Rosengård har upprättat en ”fond” i mitt namn som kan göra det möjligt för fler barn i vår förening att spela fotboll och tro på sina drömmar. Jag hoppas att både privatpersoner och företag vill bidra till att fler unga kan få en aktiv fritid, säger Caroline Seger.

Vill DU bidra till Segerfonden?

Privatperson: Swisha till 123 696 15 93 och skriv SEGERFONDEN i meddelandet.

Företag: Kontakta [email protected] för att få mer info.

De senaste inläggen: