Skadedrabbad trupp förlorade på bortaplan

Säsongens andra förlust ett faktum

 

Dam Div 3 föll på bortaplan

 

I ett blåsigt Höllviken ställde vi upp med en något minimerad trupp, men med ett bra humör och fin pepp. Matchen inleddes starkt från vår sida och vi hade kontroll över det mesta de inledande tio minutrarna. Sedan böljade matchen rätt mycket fram och tillbaka – Höllviken hade, precis som sist, ett fint passningsspel i backlinjen och rullade boll inom laget på samma sätt som vi är vana att göra. Ett kort inlägg från deras håll och miss i backlinjen från vårat ledde till 1-0 till hemmalaget.

 

I halvtid var vi överens om att gå ut att kämpa som att det var 0-0, Emra ändrade lite i uppställningen och vi började återigen starkt i andra halvlek. Både i första och andra halvleks inledning hade vi en hel del fina chanser som vi inte lyckades förvalta, det var ofta den sista touchen och avslutet som inte gick våran väg. Men efter ett att Rina blev nerriven tio meter utanför straffområdet fick vi en frispark i hyfsat bra läge. Hajje gjorde inga misstag, men det gjorde deras målvakt som tappade in bollen i mål, och 1-1 var ett faktum. Efter det hade vi bra spel, men drabbades samtidigt av skador utöver de som uppstått redan innan matchen, och gick runt på i princip en enda avbytare. Det tog hårt på orket, och vi föll ner rejält i tempot och släppte igenom Höllviken enkelt. Hemmalaget tog tag i matchen sista kvarten och fick till hela tre mål när vi gick på knäna. 

 

Vi får ta med oss många glimtar av fint spel och kämparanda, och ladda om batterierna till nästa match som är på lördag mot Lunds BK, ett lag vi inte mött än men som vi ser framemot att plocka poäng ifrån.

 

Bra kämpat tjejer! Och tack återigen till publiken som tog sig till Höllviken och hejade starkt i 90 minuter. På bilden ser ni deras fina banderoll som skapades till förra matchen.

 

Startelva: Nese – Koso Lejla HP Buqe – Melek Karre Maja Nora – Hajje – Rina

Reserver: Awaz Andrijana Anna Nevin