Snart dags för premiär!

Passande inför helgen kommer ett glädjande besked gällande vår verksamhet – Folkhälsomyndigheten och regeringen har gett klartecken för att starta upp elitfotbollen från den 14 juni! Detta innebär att OBOS Damallsvenskan kommer börja helgen 27-28 juni. Men, vi inväntar fortfarande nytt spelschema och delar med oss av detta så snart vi kan. Likaså gäller träningsmatcher – riktlinjer kring dessa är ännu ej fastställda.
Therese Sjögran, sportchefen, delar med sig av sina tankar kring detta positiva besked;
Det känns jättebra att vi fått datumet godkänt för seriestart och kan köra på mot det. För spelarna är det även mentalt viktigt att ha ett datum att jobba mot.
Dock föreligger det fortfarande restriktioner kring folksamlingar, och matcherna kommer inledningsvis att spelas utan publik. Vi återkommer med mer information kring digitala lösningar. Dessutom har vi också tagit fram en enkät för att ytterligare utveckla och förbättra upplevelsen på matchdag, ta gärna några minuter och fyll i – er åsikt är viktig för oss. Detta för att kunna välkomna er till max när vi väl kan träffas på Malmö IP igen! Här finner ni enkäten.
Vad det gäller våra andra två seniorlag, dam B och herr, båda div. 2, inväntas även där förtydliganden. Vi återkommer med en uppdatering i nästa vecka.