Stöd Musikhjälpen och träna med LdB FC Malmö!

Till årets Musikhjälpen har LdB FC skänkt en träning med de svenska mästarinnorna.

Missa inte möjligheten att få en passning av Anja Mittag, bli omsprungen av Ramona Bachmann och snacka taktik med Therese Sjögran. Var med och buda på vår auktion! 

I år har Musikhjälpen valt temat ”Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet”. På Musikhjälpens hemsida förstår man vilka risker det finns för gravida tjejer runtom i världen:”Tjejer mellan 15 och 20 år löper störst risk att dö i samband med sin graviditet och de vanligaste dödsorsakerna är allvarliga blödningar, infektioner, högt blodtryck och osäkra aborter.

99 procent av alla dödsfall sker i låginkomstländer där det inte finns tillgång till en fungerande mödravård. Hårdast drabbade är länderna i södra Afrika och Sydasien. Fattigdom, brist på information och långa avstånd till sjukhus är vanliga anledningar till att många kvinnor i låginkomstländer föder i hemmet och mindre än hälften får hjälp av en utbildad barnmorska vid förlossningen.

Utan rätt vård kan en kvinna förblöda på två timmar.” 

 

Vi hoppas att så många som möjligt stödjer Musikhjälpen och att LdB FC:s auktion kan bidra till att fler tjejer överlever sin graviditet.

Klicka på länken nedan för att lägga ditt bud

LÄGG BUD