Storförlust för Dam Div 3

Damernas andralag åkte på en ny förlust

1

Tapp i andra halvlek

Vi spelade hemma mot Höllviken under en vecka där vi har ett tufft matchschema med tre matcher och tre träningar på en vecka, vilket tyvärr visade sig i dagens slutresultat. Matchen inleddes jämnt, där vi rullar boll och läser deras spel bra. Vi visste sedan tidigare att de gärna passar längst kanten, byter kant konstant och slår djupledspassningar så fort tillfälle finns – detta kontrollerades hyfsat bra i inledningen. Detta gjorde bortalaget något frustrerade och vi hade en del chanser men som vi tyvärr inte förvaltade hundraprocentigt och 0-0 stod sig rätt länge. När cirka en halvtimme passerat fick Leyla vända upp mitt på deras halvplan, ser att målvakten är en bit utanför mållinjen och testar skott – bollen seglar in i krysset och 1-0 till oss är ett faktum, samt Leylas första mål, i sin första match!

Direkt efter detta slappnar vi av och släpper in dem i straffområdet, där de genom en enkel snett inåt bakåt pass slår ett otagbart skott på Nese, och vi får gå till halvtid med 1-1. Efter ett byte av uppställning i halvtid för att finjustera spelet blir det förvirrat och tungt i laget, och ganska omgående i andra halvlek tappar vi taget ordentligt. De gör två snabba mål och vi ger upp kampen nästan direkt, varpå målen trillar in bakom Nese. Tunga ben och en allmänt trött inställning idag gör att vi tyvärr förlorar med hela 6-1, vilket helt och hållet beror på en dålig andra halvlek.

Vi tar några lediga dagar nu och taggar till inför helgen – med mer snack och den fina laganda samt spelsinne och teknik som vi egentligen besitter så ska det inte vara några problem att vara tillbaks som vinnare resten av säsongen. Bara att jobba med det där lilla extra! Tack till publiken som kom, hoppas vi ses i Gislöv på söndag! Vi tar med oss en mycket positiv första halvlek dit och en STOR revanschlusta.