Storvinst på Sandskogens idrottsplats – tillbaks i serieledning

Ovan matchdag för oss med en tisdagskväll och helt ny motståndare – men sexton taggade spelare tog sig till den vackra idrottsplatsen i Ystad Sandskog där IK Pandora FF har sin hemmaplan.
Det var ganska tydligt tidigt hur matchen skulle se ut – vi gjorde tre snabba mål och 3-0 till oss var klart efter bara ett fåtal minuter. Sen släpper vi tyvärr in dem i matchen och det blir lite rörigt och lite sparka-spring-känsla kring spelet.
I halvtid tvingas vi byta målvakt pga sjukdom – tack Sandra som ställde upp! Dock påverkar inte det oss negativt med bortfall, utan vi taggar till och skärper till attityden, tekniken och spelglädjen, vilket resulterar i en bättre andra halvlek. Vi rullade mer boll kring motståndarna, spelar lugnt och tryggt, med säkra passningar på en gräsplan som var i toppskick – inte så vanligt att möta!
Stor eloge till Hajje också som spikade säsongens första hattrick till statistiken (gissar att fler lär komma.)
Slutresultatet blev 6-1 till oss (Hajje 3, Blerta 2, Emma E 1)
Tack till assisterande tränare Henrik & lagledare Isa som styrde upp allt inför, under och efter resan!
Vi leder serien (haltande tabell) med fyra segrar (noll oavgjorda, noll förluster) och 14-3 i målskillnad. På fredag är det dags för match igen – då välkomnar vi Hardeberga/Harlösa på hemmaplan i Rosengård kl 19.15.
(Foton: Ellen Hertz och Erleta Jashanica)