Summercamp by FC Rosengård 2019

Årets Summercamp arrangeras mellan 12-14 augusti och avslutas med en gemensam avslutning i samband med det Damallsvenska Malmöderbyt mellan FC Rosengård och LB07 onsdag 14 augusti.

Varje dag innehåller individuell träning, teoripass inom områden som miljö/hållbarhet, sociala medier samt hur vardagen ser ut för våra tjejer som är en del av Football for Life i Sydafrika.

FC Rosengård har sedan 2008 drivit fotbollsprogrammet Football for Life, där vi arbetar med fotbollen som verktyg för att stärka unga, sydafrikanska tjejers självkansla, självförtroende och ställning i samhället.

Två av våra sydafrikanska coacher från Football for Life, Nomkhosi Zulu och Zinhle Mlonguoner, kommer vara med som tränare. Båda två är CAF D-licensierade tränare, vilket är Afrikas motsvarighet till UEFA. Nomkhosi är dessutom utbildad FIFA-administratör och jobbar för sydafrikanska fotbollsförbundet, SAFA, som administratör på distriktsnivå, parallellt med sin anställning inom ramen för Football for Life som programkoordinator.

Vad ingår i Summercamp?

  • Fotbollsträning under tre dagar som tränare från FC Rosengård ansvarar för.
  • Spelare och ledare från FC Rosengård assisterar.
  • Målvaktsträning för dig som redan är målvakt och för dig som vill prova på.
  • Mellanmål och lunch varje dag.
  • FC Rosengårds träningströja, gymnastikpåse, fotboll och vattenflaska.
  • Två matchbiljetter till valfri match med FC Rosengård under säsongen 2019.

Kostnad och anmälan
Pris: 800 kr
Anmälan görs till [email protected] senast den 30/5.
Uppge eventuella allergier och tröjstorlek vid anmälan.

Hoppas vi ses i sommar!