Välkommen på match!

Välkommen på match!

Lördagen den 14 oktober är Swedbank och Sparbanken Skåne tillsammans med Tim Bergling Foundation matchvärdar. Tillsammans bjuder vi härmed in dig med vänner och familj till Malmö IP för fotboll i världsklass – vi bjuder på biljetterna! Insläpp från 14.00 och avspark kl. 15.00. Ta plats på läktaren när svenska mästarna FC Rosengård drabbar samman med toppkonkurrenten Hammarby IF!

FC Rosengård är en fotbollsförening från Malmö. Föreningen står på två lika stora ben, ett sportsligt och ett socialt. FC Rosengårds fotbollsverksamheter inkluderar bland annat drygt 700 flickor och pojkar med bakgrund från drygt 70 länder och ett damlag som är rankat tia i Europa. FC Rosengårds sociala engagemang innefattar arbete kring arbetsmarknad, hållbarhetsfrågor, inkludering och samhällsinsatser. Ett av våra sociala initiativ är inspirations- och kunskapsprogrammet Hattrick by FC Rosengård som  arrangeras i samarbete med Swedbank och Sparbanken Skåne.

I samband med denna match kommer Swedbank och Sparbanken Skåne tillsammans med FC Rosengård och Tim Bergling Foundation belysa det livsviktiga ämnet psykisk hälsa. Ett arbete som aktivt pågår dagligen, men under oktober sker en extra kraftsamling. Tillsammans för en hållbar framtid!

Varmt välkomna
önskar FC Rosengård och Tim Bergling Foundation med Swedbank och Sparbanken Skåne

14 oktober:
FC ROSENGÅRD - HAMMARBY IF

Var? Malmö IP
När? Lördag 14 okt

Insläpp från 14:00. Avspark 15:00.


Anmäl dig och ditt sällskap i formuläret.

Matchbiljetter samarbetspartners

Matchbiljetter Swedbank och Sparbanken Skåne