Tack för din tid i FCR, Patrick!

Efter två framgångsrika år, som toppats med kvartsfinal i Champions League och ett SM-guld, väljer FC Rosengård och Patrick Winqvist att gå skilda vägar. Patrick har varit assisterande tränare i klubbens allsvenska lag sedan 2020. Han har bidragit med stort engagemang och kunskap under sin tid i FC Rosengård.

– Patrick har bidragit med mycket till laget och har stor del i att vi är där vi är idag och inte minst i årets SM-guld. Han är en stor personlighet som kommer vara saknad på Malmö IP. Vi önskar honom stort lycka till i kommande utmaningar! säger sportchef Therese Sjögran.

– Jag är tacksam och stolt för att under två lärorika och givande år fått arbeta i FC Rosengård och vårt fantastiska damlag. Att dagligen få arbeta med spelare i världsklass och ständigt ställa höga krav på varandra, alltid vilja vinna men också stötta varandra i med- och motgång har varit ett privilegium.
Jag har haft förmånen att kunna närvara på alla träningar och matcher under mina två år, och bidragit med mina kvaliteter och kunskaper för att göra verksamheten bättre och skapa förutsättningar att vinna nästa match. Jag har delat med mig av erfarenheter men också fått mycket tillbaka. Det team jag arbetat i har verkligen hållit högsta klass. Det har varit utmaningar men mest av allt har arbetet präglats av lojalitet och målmedvetenhet.
Jag kom till de svenska mästarna och lämnar då FC Rosengård blivit svenska mästare igen. Var jag ska härnäst vet jag inte i dagsläget, utan det får framtiden utvisa. Vill önska FC Rosengårds spelare, ledare, kanslipersonal och supportrar stort lycka till i jakten på nya titlar och mer framgång, avslutar Patrick Winqvist

De senaste inläggen: