Tack Valentino!

Valentino har skördat framgångar som spelare och sportchef i föreningen och var bl.a. ytterst delaktig i att herrlaget avancerade till division 1 2017. Nu väntar nya utmaningar för ”Valle”.
Vi i FC Rosengård vill tacka Valentino Lai för många fina år i föreningen. Förutom att vara en fantastisk spelare som briljant lett laget till framgångar så är Valentino en förebild och kulturbärare både på och vid sidan om planen. Som sportchef har Valentino haft full koll på alla spelare och lag i södra Sverige. Vi tackar Valentino för alla fina insatser och önskar honom lycka till i framtiden,säger FC Rosengårds ordförande Håkan Wifvesson.
Så här säger Lai om sitt beslut:
Efter snart sju år i FC Rosengård, som spelare och senast som sportchef, har jag efter noga övervägande beslutat att det är dags för mig att ta mig an nya utmaningar. Under dessa år har klubben genomgått stora förändringar och jag är stolt över att ha varit en del av den resan. Jag vill speciellt tacka alla kollegor, spelare och samarbetspartners som både stöttat mig och vår verksamhet genom åren.
Valentino är kvar i klubben till december och arbetar fram till dess tillsammans med huvudtränaren för herrlaget, Tommy Ringblom, med att formera truppen inför säsongen 2021.
FC Rosengård önskar Valentino Lai lycka till i framtiden.