Tim Stjerna ny fysansvarig

FC Rosengård satsar vidare i sin utveckling och anställer en fysansvarig för elitverksamheten. Klubben hälsar Tim Stjerna välkommen till staben på Malmö IP.

Utöver tränarteamet på fyra personer signar FC Rosengård nu en fysansvarig i form av Tim Stjerna. Han har en mångårig bakgrund med personlig träning och fysträning och kommer senast från Helsingborgs IF där han varit i tre år. Stjerna har även en masterexamen i Sport Science.

– Genom att ta in Tim tar vi ytterligare kliv i vår helhet runt spelarnas fysbild. Det är en väldigt viktig del i lagets vardag och något vi måste spetsa till för att ta nästa steg i vår utveckling. Tim har stor erfarenhet och kommer jobba främst med A-laget men även med att skapa en röd tråd ner i ungdomsverksamheten, säger sportchef Therese Sjögran.

– Det ska bli riktigt spännande att komma till FC Rosengård och jag ser fram emot att påbörja arbetet som jag tror kommer bli både utmanande och lärorikt. Först och främst ska det bli roligt att träffa och lära känna alla spelare och ledare. Genom min inblick, erfarenhet och stora intresse kring fysträning och Sports Science hoppas jag kunna hjälpa laget och klubben mot ännu en lyckad säsong 2023, säger Tim Stjerna.

De senaste inläggen: