Toppmatch i OBOS Damallsvenskan mot topptippade KGFC

Den 5:e maj tar vi emot årets, enligt experterna, guldkandidat Kopparbergs/Göteborg FC till Malmö IP.
Kom på vår FAMILJEFEST och träffa Minibladet, barnens nyhetsmaterial. Under matchevenemanget blir det högtidlig prisutdelning i Minibladets fototävling ”Min bild av Malmö”. MiniBladet finns på plats från klockan 15:30 och erbjuder roliga aktiviteter för hela familjen. Få en häftig ansiktsmålning, medverka i prickskyttetävling, quiz eller också gör du dig redo för matchstart tillsammans med hela FCR-familjen.
Matchstart är klockan 16:30 men grindarna öppnar redan 15:00. Kiosken kommer att vara öppen för den som vill passa på att köpa något lättare att äta eller dricka. Självklart finns våra FCR-souvenirer tillgängliga att köpa för den riktiga supportern i år.
Matchbiljetter finns att köpa på Ticketmaster och i biljettluckorna innan matchstart. Är ni ett helt lag eller grupp som vill se matchen tillsammans är det här något som är möjligt. Vänd er då till [email protected]
För er som inte har möjligheten att se matchen live på Malmö IP, så visas den i SVT och i vanlig ordning på Damallsvenskan.tv.
Välkomna till Malmö IP, vi ser fram emot att ha er på plats!