Toppmatch på Rosengårds IP

Imorgon så tar FC Rosengård emot Hittarps IK på Rosengårds IP kl 19:00. Båda lagen har på förhand tippats vara med i kampen om seriesegern och lär vara med i toppen när säsongen ska summeras.
Hittarp är annars ett lag som Rosengård haft svårt med, bland annat så förlorade man båda matcherna förra säsongen och vill man vinna en serie så har man inte råd att tappa sex poäng mot ett lag. Hittarp har så här långt vunnit båda sina matcher och leder Division 2 Västra Götaland med sex inspelade poäng.
FC Rosengård ligger inför onsdagens match på femteplatsen tre poäng efter serieledande Hittarp men så här i inledningen så kan en match innebära att man kan åka upp eller ner flera placeringar. FC Rosengård lagkapten Granit sherifi kommenterar den kommande matchen så här:
”Hittarp är ett bra lag och jag tror att de kommer att vara ett av topplagen i år. Det kommer att bli en mycket tuff match för oss, vi är väldigt revanschsugna efter förlusten senast och vi är medvetna om att vi måste göra en fantastisk insats för att lyckas ta tre poäng eftersom Hittarp är ett lag som vi inte lyckades vinna över förra säsongen. Men jag är säker på att när domaren blåser av matchen imorgon så kommer vi att stå som segrare.”
Granit har så här långt haft en bra inledning på säsongen och ligger i toppen av skytteligan men hur är det med hans form då han kommit tillbaka efter en knäskada?
”Jag känner att jag håller på att bli bättre och bättre för varje träning och match som går och för det måste jag tacka spelartruppen samt ledarna som hjälpt mig enormt mycket med allt som jag behövt  efter min skada.”
I morgondagens match så behövs att såväl Granit som de andra i laget toppar formen för att bryta Hittarps segersvit mot Rosengård. Men laget behöver även stöd från läktaren så därför hoppas Granit att alla supportrar, familj och vänner kommer ut till Rosengårds IP imorgon och stöttar FC Rosengård i jakten mot tre poäng.
”VIGÖRDETTILLSAMMANS”