Tredje segern i rad för FC Rosengård

FCR mötte Eskilsminne i en träningsmatch på lördagen (Uppdaterad)

FC Rosengård slog Eskilsminne borta i lördagens träningsmatch med 1-2. FC Rosengårds Dennis Agyare har i och med sina två mål idag fått igång målskyttet.

Så här summerar Assisterande tränaren Gezim Osmani matchen:

-Vi gör återigen en riktigt bra laginsats över 90 minuter, den första halvleken utav dom båda är den vi spelar bättre medans den andra är det mer att vi krigar oss till segern.

Men det är också en viktigt del i fotboll att kunna bemästra olika sätt att spela fotboll på,jag tycker att vi klarar av det på bra sätt och det kommer vara viktigt under serien där man kommer möta olika stilar och då är det bra att man klarar av det.

Vi ska fortsätta på den inslagna vägen där vi har varit mycket bra defensivt men även bättrat våran offensiv,så det var extra kul för Dennis som jobbar otroligt hårt fick utdelning.

Sedan har vi ju haft en del testspelare men både jag och Hasse tycker att ska vi ta in någon så ska det vara någon som spetsar truppen inga kompletteringsspelare.

Så det kan komma någon ”BOMB”om alla bitar kan falla på plats,den som lever får se.

I nästa match den 8/3 klockan 14.00 så kommer man inte att möta HIF’s Akademi som tyvärr lämnat återbud. Istället så kommer det att bjudas på Malmöderby då IFK Malmö kommer till Rosengårds IP