Tro på din dröm

FC Rosengård har i samarbete med Reklambyrån Bästa Kompisar producerat en egen klubblåt. Låten är skriven av Sindri Jónson, Patrick Lorentzon, Kaleevi och Valentina dos Santons. Den heter Tro på din dröm och framförs av Valentina dos Santos och Kaleevi.
FC Rosengård har länge saknat en egen låt att peppa till inför match. Vi pratade därför med vår partner Reklambyrån Bästa Kompisar om att ta fram ett förslag. Vi förklarade att ville ha en låt som verkligen känns FC Rosengård och som handlar om klubbens fotboll, men även vår sociala verksamhet.
När vi fick texten så kände vi att den var klockren! Den berättar på ett Malmöitiskt sätt om det vi gör dagligen. När vi sedan hörde musiken, så föll bitarna verkligen på plats. Detta är verkligen FC Rosengårds låt!
FC Rosengårds vision är att skapa ett jämlikt Malmö som inkluderar alla områden och människor. Där alla barn och familjer vågar tro på sina drömmar och har mål för framtiden. Både på och utanför plan. Det kan handla om att vinna matchen, att spela Champions League, att komma in på utbildningen eller att få jobbet du drömt om.
Tro på din dröm premiärspelades igår, innan vår match i Champions League mot Ryazan-VDV på Malmö IP. Nu är Tro på din dröm att släppt på Spotify.
Det kommer även att spelas in en musikvideo till låten, med våra dam-, herr-, ungdomslag och våra olika sociala projekt. Mer info kommer så snart den är färdig.
Lyssna på låten på Spotify, sök på Tro på din dröm eller FC Rosengård!