Truppbygget fortsätter inför 2020

Lagbygget fortsätter inför nästa säsong i och med att den 23 årige målvakten Kevin Alin är klar för FC Rosengård. Kevin har Real Malmö FC som moderklubb och har även representerat Landskrona BoIS, Trelleborgs FF, Kvarnby IK och IFK Hässleholm. Kevin har rutin från spel i Division 1 och från Superettan och som 17 åring så provspelade han med Fulham.
-Vad var det som avgjorde att du skrev på för FC Rosengård?
”Mina ambitioner och FC Rosengårds ambitioner är på samma nivå. Båda strävar mot att gå upp i år och det är det tillsammans med tränarvalet i Tommy som vägde tungt när jag skrev på för FC Rosengård. Jag vill vara i så professionell miljö som möjligt och där ser jag FC Rosengård som den perfekta miljön för mig med bra ledning och grymma tränare.”
-Hur ser du på framtiden tillsammans med fcr?
”Jag vill hjälpa rosengård upp i seriesystemet och för mig är det viktigt att laget går före jaget. Jag har tidigare varit i klubbar där jag blivit utsedd till div 2 topp 3 bästa målvakter men när laget inte går bra är man inte riktigt nöjd. Jag kommer göra mitt bästa och hjälpa rosengård mot toppen och det är så det ser ut.”
Kevin kommer närmast från IFK Hässleholm och har skrivit på för 1 år.
Vi hälsar Kevin varmt välkommen till FC Rosengård och önskar honom all lycka till