Tuff bortamatch mot Växjö DFF väntar

Imorgon sätter sig FCR på bussen och åker upp till Växjö för att ta sig an smålänningarna i en tuff bortamatch på Myresjöhus Arena. Vi har frågat vårt senaste nyförvärv, Anna Anvegård om hennes första tid i klubben och vad hon tror blir viktigt mot sitt före detta lag, Växjö DFF.
 
Anna, du har varit i Malmö i en vecka, hur har första tiden känts? 
Jo men det känns jättebra, det är väldigt roligt att vara här. Det är väldigt hög kvalité på träningarna inte minst. 
Är det något som du är positivt överraskad över? 
Det måste vara kvalitén på laget och på träningarna. Det är ytterligare en nivå högre än vad jag haft tidigare och även därför kändes FC Rosengård som rätt nästa steg att ta i min utveckling. 
Vi möter Växjö DFF imorgon, en match som du inte kommer att spela, vad tror du blir viktigt för oss för att kunna plocka tre poäng med oss hem till Malmö? 
Jag tror att det blir viktigt att gå ut precis som i förra matchen mot LB07, med full fart från början. Det finns inget utrymme för underskattning då det inte kommer att saknas motivation hos Växjö för att slå oss. Hundra procent från början och att verkligen fokusera under samtliga minuter av matchen, då har vi skapat en bra möjlighet till att få med oss ett bra resultat. 
 
Växjö DFF – FC Rosengård
19:00
Myresjöhus Arena