Tung förlust för FCR

Ibland vill det sig helt enkelt inte, det spelar ingen roll hur bra man spelar och kämpar på för det vill sig inte riktigt i alla fall till slut. Ungefär så skulle man kunna sammanfatta när FC Rosengård gjorde sin kanske bästa match för säsongen som ironiskt nog slutar med en förlust borta mot Ängelholm med 3-2.
Ängelholm började matchen med mycket boll och försökte komma till bra lägen men samtdigt så ville man inte blotta sig för mycket bakåt men man fick ett par halvchanser. Det märktes att det var en hel del som stod på spel då det var mycket kamp om bollen och ställningskrig runt mittplan genom hela matchen och inget av lagen ville bjuda på någonting.
FC Rosengård fick en del snabba omställningar som till sist gav en fast sitation som Osca Vilas Nilsson förvaltade till 0-1 efter cirka 22 minuters spel. Efter ledningsmålet så fortsatte det tillknäppta positionsspelet och FC Rosengård försvarade sig bra mot de få chanser man tillät Ängelholm att få så det kom att dröja till den andra halvlekens 67 minut innan Ängelholm kunde kvittera till 1-1 på straff. FC Rosengård replikerade cirka en kvart senare när FC Rosengårds Hannes Cederholm sköt in 1- 2 men glädjen varade tyvärr bara i en minut innan hemmalaget hade kvtterat till 2-2 och efter ytterligare tre minuter så hade Ängelholm vänt matchen när dom gjorde 3-2.
FC Rosengård förlorade till sist matchen mot Ängeholm men det trots vad som sägs så finns det en skillnad på förluster och förluster, det finns inte en av FC Rosengårds spelare som inte kan sträcka på sig och säga att jag gjorde mitt jobb och dom gjorde det som redan nämnts riktigt bra. Trots det så är det givetvis en bitter förlust och chansen att nå kvalplatsen är borta så nu får man koncentrera sig på att avsluta säsongen på bästa möjliga sätt genom att ta de nio poäng som återstår……