Välkommen, Stefanie Sanders!

Nya krafter ska ansluta till FC Rosengård – vi säger varmt välkommen till den tyska anfallaren, Stefanie Sanders!
Direkt från Frauen-Bundesliga kommer 22-åringen Sanders. Hon har gedigen erfarenhet från det tyska ungdomslandslaget och en framgångsrik start på karriären i bl.a. Werder Bremen och nu senast SC Freiburg.
Vi är väldigt glada att få hit Stefanie Sanders som är en intressant spelare med en mängd ungdomslandskamper för Tyskland. Hon är en vass avslutare och kommer ge oss en tyngd i boxen. En forwardstyp som alla lag vill ha, säger sportchef Therese Sjögran. 

I detta nyförvärv hittar vi alltså en anfallare som varit frekvent målgörare i både och ungdomslandslag och klubblag. Senast igår, söndag 21/3, gjorde Sanders två mål och en assist för Freiburg i den tyska cupen. Men nu bär det av till Malmö och FC Rosengård där hon ansluter på torsdag för en första träning med laget.
Jag är väldigt glad och tacksam över att få chansen att spela för FC Rosengård. Jag ser fram emot att få spela med ett så pass bra lag som slåss om titlar och utmanar på allra högsta nivå. Jag är övertygad om att de kan hjälpa mig att bli bättre och växa, både som fotbollsspelare och som person. Detta är ett viktigt steg för mig och jag längtar efter att få träffa alla och komma igång, berättar Stefanie Sanders.