Välkommen, Stephanie Labbé!

Välkommen, Stephanie Labbé!
Under 2021 kommer kanadensiskan Stephanie Labbé vakta målet i FC Rosengård. Labbé är 34 år och förstemålvakt i kanadensiska landslaget. Hon har gedigen erfarenhet från internationella sammanhang där bronsmedaljen från OS 2016 är en stark merit.
Sportchef, Therese Sjögran:
Stephanie är en väldigt erfaren och rutinerad målvakt som kommer ge oss en trygghet direkt, vilket blir viktigt när vi ska spela tävlingsmatcher tidigt nästa år i Champions League. Hon är en skicklig målvakt som kommer äga sitt straffområde.  
Labbé kommer närmast från North Carolina Courage i USA men har tidigare spelat i Sverige under flera år och känner sig taggad på att komma tillbaka.
Stephanie Labbé:
Jag har alltid sett FC Rosengård som en toppklubb i Europa med en häftig historia av framgångar och segrar. Jag ser fram emot att fortsätta min utveckling i en av världens bästa klubbar, och att varje dag vara omgiven av spelare i världsklass. Jag är taggad på att vara med på FC Rosengårds resa under nästa år där vi siktar högt tillsammans.
Jag är väldigt glad att vara tillbaka i Sverige, det känns som att jag kommer hem!